Bemutatkozás

A Clear Pharma Zrt. teljes egészében magyar tulajdonban lévő gyógyszer-nagykereskedelmi vállalkozás, amely elkötelezett a magas színvonalú gyógyszerellátás mellett és az elkövetkező években meghatározó szerepet kíván betölteni a hazai gyógyszer- nagykereskedelmi piacon.

Alapvető elvárás önmagunkkal szemben minőséget nem csupán teremteni, hanem fenntartani. Cégünk 2015. augusztusi megalapítása óta a működéséhez nélkülözhetetlen gyógyszer-nagykereskedelmi engedélyen túlmenően megszerezte az EN ISO 9001:2015 minősítést, mely tanúsítja, hogy a Clear Pharma Zrt. minőségirányítási rendszere a szabvány követelmények szerint működik.

Ezen minőségre alapozva célunk - a magyarországi betegellátás szolgálatában - biztos alapokon nyugvó, kiemelkedő gyógyszer-nagykereskedelmi szolgáltatást nyújtani és folyamatainkat állandóan fejleszteni. Fontos számunkra, ezért szem előtt tartjuk az ágazat által támasztott minőségi- és szakmai elvárásokat, a beszállítóinkkal kialakított szoros partneri viszonyt és bizalommal kezelt vevőink igényeit.

Székhely: 1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8.

Teljeskörű partnerünk raktározás és logisztika terén az immár 20 éve működő AIRMAX CARGO BUDAPEST ZRT.

Telephely: 2220 Vecsés, Lőrinci utca 154. D épület.